Tändstift till Pickup

Tillbaka till Motor - Klicka Här

Några indikationer på att det är dags att byta tändstift i din pickup är att bilen inte startar som den ska eller att den drar mer bränsle än vanligt. Tändstiftens uppgift är att sätta igång motorn på ett säkert sätt genom att antända luft-/bränsleblandningen, om gnistan inte är tillräckligt kraftig så startar inte motorn eller så resulterar det i en misständning vilket kan skada katalysatorn permanent. 

Att byta tändstift är ingen kostsam affär och en tumregel är att man bör göra det vid varje service för att säkerställa att din pickup inte drar för mycket bränsle, att motorn går som den ska och att inte avgaserna blir onödigt skadliga för miljön. Här hittar du våra tändstift från Mopar och Champion, vi har även färdiga servicekit som är kompletta med motorolja, oljefilter, luftfilter och tändstift.

  • Tändstift Champion
  • Tändstift RAM 1500 09-18

Oavsett om du kör Dodge RAM 1500, Dodge RAM 2500, Ford F150, Ford F250, Ford Ranger, Ford Raptor, Volkswagen Amarok, Chevrolet Silverado, Nissan Navara, Toyota Hilux, Toyota Tundra, GMC Sierra, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max eller Mercedes X-Class så hittar du alla delar och tillbehör du behöver till din pickup här hos oss på PickupXL!