Strålkastare till Pickup

Tillbaka till Belysning - Klicka Här

Moderna strålkastare ingår i karossens design för förbättrad styling och aerodynamik. De ger tillverkarna frihet att inkludera blinkers, varselljus och parkeringsljus i strålkastarhuset, samt använda olika former av belysning som LED, halos och projektorstrålar etc. Tyvärr försämras plastlinserna på dessa strålkastare efter ett antal år eller mil, de blir slitna och missfärgade av vägskräp och till slut helt ogenomskinliga. 

Missfärgningen och slitaget gör så att ljusstyrkan minskar drastiskt och gör mörkerkörning farligt. Vi har alla sett annonser på produkter som hävdar att de återställer linserna till "nyskick", men dessa produkter är inte effektiva i många fall, eller så håller inte resultatet särskilt länge. Det bästa och säkraste sättet är att byta ut de gulnade strålkastarna på din pickup och för det har du kommit till rätt ställe! Vi erbjuder både strålkastare i OEM-fabriksstil samt ett stort urval av specialdesignade strålkastare i LED som du kan välja bland för att du ska hitta det som passar din stil, ditt behov och din pickup. 

Våra ersättningsstrålkastare passar och fungerar precis som fabriksstrålkastarna (OEM) och uppfyller alla lagstadgade standarder för körning på väg. De är lätta att installera och passar i originalhålen på din pickup, men kan i vissa fall kan det krävas mindre modifieringar av kablaget. Vi har bl.a. projektorstrålkastare som ger en skarpare, mer fokuserad ljusstråle med mindre spridningsförlust. Till skillnad från en traditionell parabolreflektor som reflekterar ljus utåt i ett spritt mönster, reflekterar en projektorstråles elliptiska reflektor ljuset mot en enda fokuspunkt framför glödlampan. 

Vi har även Halo-strålkastare, även kallade "angel eyes", som är ljusringar med LED-lampor som omger strålkastarna, för ett distinkt utseende som är populärt på europeiska pickuper. LED-lampor är extremt slitstarka, med en genomsnittlig livslängd på över 50000 timmar och det ljus de producerar är mycket ljusare och renare än glödlampor. Halo är ett utmärkt val för dig som vill ha en unik stil och överlägsen belysning som oftast finns på finare europeiska pickuper!