VISION X

Vision X behöver knappast beskrivas, letar man efter en ljusramp av riktigt hög kvalitet så är det oftast en Vision X man letar efter. Vision X har ett brett utbud av ramper, båda raka och välvd. I Visions X sortiment finner ni inte bara ramper utan Vision X har även back och spotljus av samma höga kvalitet. Så oavsett om ni söker modellanpassade ljusramper till er pickup, personbil, lastbil, suv eller terrängfordon så är det högst troligt att ni finner det ni söker hos Vision X.


 Vision X etablerades 1997 i USA med målet att revolutionera ljusindustrin. Med denna långa erfarenhet har de tagit sig till toppen inom flera segment, inte minst bilar - så väl personbilar som off-road-byggen. Vision X har exempelvis deras avancerade värmeavvisande teknologi i sina LED lampor, iris-reflektorer och linsskydd med snabbutbytningsystem så du snabbt och enkelt kan byta ljusbild. Är ni ute efter en LED-ramp av hög kvalitet så är det en LED ramp från Vision X ni letar efter.

Dessutom får varje enstaka produkt en riktigt noggrann genomgång innan de packas ned i lådan och innan dess har Vision X spenderat enormt mycket tid på sin produktutveckling genom extrema och regelbundna tester. 


Modellanpassade extraljus till din bil!

Hos Pickup XL hittar du extraljus som är direkt anpassade till just din bil.
Vision X - Fabrik och tillverkning

Ta en rundtur i Vison X-fabriken och se hur dessa fantastiska produkter tillverkas. Enorm presition och nogranhet kombinerat med den senaste teknologin säkrar ett riktigt bra slutresultat till alla kunder.

Sugen på att kika på vårt sortiment av Vision X extraljus? Det är bara ett knapptryck bort!

Klicka Här