TOWING mirrors / Backspeglar till pickup

Oavsett om din pickup har towing mirrors som original och du behöver byta ut en som gått sönder, eller om du vill vill uppgradera från ett par vanliga backspeglar – så har du kommit till rätt ställe.  För att du ska kunna hitta den produkt som passar din pickup och din personliga stil, så har vi handplockat towing mirrors i alla möjliga utföranden. Både klassiska OEM-speglar i fabriksstil samt roterbara och alternativ med temperatursensor, uppvärmt glas, eljustering, blinkers och automatisk infällning.


Klicka på logotyperna för att välja bilmärke nedan. Du ser då samtliga Towing Mirrors / speglar för det bilmärket. Du kan även sortera efter modell och årsmodell för att förenkla sökandet och hitta rätt för just din pickup! Behöver du hjälp att hitta det du söker eller är osäker så tveka inte att kontakta oss! Använd chatten nedan, maila eller ring oss på 010-160 3200.


Backspeglarna som du hittar i våra digitala hyllor passar och fungerar precis lika bra som fabriksspeglar, men till ett mer överkomligt pris. Om din pickup har funktioner som temperatursensor, uppvärmt glas, eljustering, blinkers och automatisk infällning så kan du hitta towing mirrors med identiska funktioner i våra digitala hyllor. De är konstruerade för att monteras på samma sätt som originalbackspeglarna och för att anslutas till din bils elsystem. Om du vill lacka speglarna så rekommenderar vi våra svarta towing mirrors, men vi har även alternativ i krom. 

Att ha ett par towing mirrors från Pickup XL installerade på din pickup minskar döda vinklar och ger dig det ökade synfältet du behöver för att säkert kunna backa med släp och byta körfält på motorvägen. De är enkla att installera, är helt justerbara och monteras i samma hål som originalspeglarna på din pickup!


Oavsett om du kör Dodge RAM 1500, Dodge RAM 2500, Ford F150, Ford F250, Ford Ranger, Ford Raptor, Volkswagen Amarok, Chevrolet Silverado, Nissan Navara, Toyota Hilux, Toyota Tundra, GMC Sierra, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max eller Mercedes X-Class så hittar du alla delar och tillbehör du behöver till din pickup här hos oss på PickupXL! 

Behöver du hjälp att hitta något? Tveka inte att kontakta oss via chatten! Du kan även maila oss[email protected] eller ringa 08-881686. .