Rough Country är en av de största tillverkarna av delar och tillbehör för Amerikanska bilar. I sortimentet så finner ni flaklock, fälgar, och mycket mer. Deras historia börjar redan 1975 där man först tillverkade stötdämpare. 1986 så blev dem förvärvade av ett bolag som sålde tillbehör till framför allt jeep. Under årens gång så insåg man att det saknades en aktör som tillverkade höjningskit som passade lika bra för dem som nyttjar bilen till vardags som till dem som satte bilarna på prov i de djupaste skogar.

Den produkt som de flesta känner till från Rough Country är deras höjningskit som rullar på bilar runt om hela världen. Rough Country strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som alla ska ha råd med. Höjningssatserna från Rough Country är enligt oss de mest prisvärda som finns att köpa på marknaden idag. Så oavsett om syftet för er höjningen är att höja markfrigången för att er bil skall klara de tuffaste hinder i skogen eller om ni är ute efter att montera större däck på er "brukis" så finner garanterat en produkt som passar era ändamål genom Rough Countrys sortiment hos oss på Pickup XL.The Lifted Lifestyle

Ta en titt på djupet i Rough Countrys sortiment på denna video som tar er med genom Rough Country och deras enorma produktutbud. (Samtliga produkter ni ser i videon finns att köpa hos Pickup XL)
Best bang for the buck!

Maxat ljud till marknadens kanske absolut bästa pris. Det bästa från två världar! I videon ser vi ett exempel på avgassystemet monterat på en RAM 1500 DT från 2020.
Widest range!

Äger du en Amerikansk bil så kan du vara säker på du finner ett enormt utbud av tillbehör i Rough Countrys sortiment. Hos Pickup XL finner ni hela Rough Countrys sortiment till Europas bästa priser.
Be Creative!

För er som älskar att modifiera och bygga själva så har Rough Country en DIY "Do It Yourself" serie där ni själva bygger ihop produkterna. Ett måste för alla garagekreatörer. 
Before and after!

Ibland kan de små justeringarna bidra till det stora resultatet. 
Upgrade!

Många gånger kan det vara billigare att byta ut era slitdelar mot prestandadelar. Så varför inte uppgradera vid nästa besök på verkstanden? Rough Country erbjuder ett stort sortiment av eftermarknadsdelar. Givetvis kan ni köpa dem hos oss på Pickup XL.