It's all about the customers!

Bilbyggare har figurerat sedan bilens genombrott under 1900-talet.  Sedan dess har det hänt en hel del med bilarna som rullar på våra gator men tillbehörsmarknaden har släpat efter. Att hitta tillbehör till bilarna är inte bara svårt utan det kan även vara dyrt och framför allt så är det allt för ofta väldigt långa leveranstider. Vi tyckte att det saknades en aktör som satte kunden i fokus och det var därför vi startade PickupXL!

Vårt mål är att bli störst i Europa på delar och tillbehör för pickuper.

Delar, kvalité & utveckling

Pickup XL ska leda marknaden kring delar och tillbehör framåt och samtidigt utveckla den. Hos Pickup XL ska det vara enkelt att hitta det ni söker och priset ska vara det rätta.  Vi lagerför det mesta i vårt sortiment själva och kan tack vare det erbjuda snabba leveranser. Att vi köper det mesta från fabrik innebär att vi kapar mellanhanden och kan på så vis hålla priserna nere.


Enormt utbud

Hos oss hittar ni flaklock, höjningssatser, skärmbreddare flaklock och mycket annat. Varje dag så letar vi efter nya produkter att sälja och att utveckla men även vi kan missa saker, saknar ni något till er bil så tveka inte på att kontakta oss! Använd chatten nedan, maila eller ring oss på 010-160 3200.