Motor & Servicedelar till pickup

Din motor är den viktigaste delen på din pickup och den dyraste komponenten att byta ut om den går sönder, så det är ett smart drag att underhålla den på bästa möjliga sätt och bara använda de bästa delarna. Vi kan hjälpa till i båda fallen med underhållsprodukter som olja och filter för att hålla din motor igång och de bästa eftermarknadsdelarna om du vill ha mer prestanda. Om du är snäll mot din motor så kommer du att få många mil med bra prestanda i gengäld.


Vad söker du för delar idag? Klicka på kategori nedan!
Självklart kan du alltid chatta med oss eller ringa oss på 010-160 3200 om du behöver hjälp!Regelbundna oljebyten är det bästa sättet att få lång livslängd på motorn. Motoroljan innehåller tillsatser som rengör, hämmar korrosion, minskar friktionen och förhindrar slitage. Men oljan försämras över tid och kan orsaka avlagringar och snabbare slitage. Att byta olja och använda ett premiumfilter som fångar upp smuts utan att minska oljeflödet är ditt bästa skydd mot att undvika motorfel. Vi erbjuder motorolja och filter av högsta kvalitet, samt färdiga servicekit för att göra det enkelt för dig.


Letar du efter förbättrad prestanda så råder det ingen tvekan om att delar som kalluftsintag och avgassystem adderar hästkrafter, men det här är bara stegvisa förbättringar. När du vill ha en kraftig ökning av kraften måste du rulla upp ärmarna och jobba under huven. Våra kompressorer kommer att ge dig en enorm prestandaförbättring! Bläddra bland vårt urval av kompressorkit och andra prestandadelar och börja bränna gummi.Oavsett om du kör Dodge RAM 1500, Dodge RAM 2500, Ford F150, Ford F250, Ford Ranger, Ford Raptor, Volkswagen Amarok, Chevrolet Silverado, Nissan Navara, Toyota Hilux, Toyota Tundra, GMC Sierra, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max eller Mercedes X-Class så hittar du alla delar och tillbehör du behöver till din pickup här hos oss på PickupXL! 

Behöver du hjälp att hitta något? Tveka inte att kontakta oss via chatten! Du kan även maila oss[email protected] eller ringa 0101603200. .