Fälgar till pickup

Ingenting kan påverka fordonets utseende lika mycket som ett par snygga fälgar. Eftermarknadsfälgar ger din pickup ett unikt, distinkt utseende som gör att den sticker ut från de rullande massorna, speciellt om du väljer fälgar med större diameter. Fabrikshjul är utformade för den "genomsnittliga" föraren, men det är inte du, och om du vill förbättra utseendet rejält på din pickup - så hittar du fälgarna här hos oss på PickupXL!


Klicka nedan för att filtrera produkter efter antingen bultcirkel eller fälgdimension. Klicka nedan för att se hela sortimentet. OBS! vi rekommenderar alltid att du använder dig av bultcirkeltabellen för att ta reda på exakt vilken bultcirkel ditt fordon har.

Sortera efter Bultcirkel:Om du är redo att uppgradera dina fälgar så hittar du inte ett bättre sortiment av fälgar till pickups någon annanstans. Vi har allt från fälgar gjutna i ett stycke till högteknologiska flerdelade fälgar i stilar som passar alla smaker, i olika bultcirklar och till priser för alla plånböcker. Välj mellan tidlösa, klassiska stilar till de mest avancerade, banbrytande designerna. Vi har kromade fälgar, svarta fälgar, blanka fälgar och matta fälgar. Allt för att du ska kunna hitta fälgarna som passar dina behov och din personliga stil.


Förutom det stora urvalet av fälgar till din pickup, så får du också en köpupplevelse som den lokala däckbutiken inte kan matcha när du handlar hos oss på PickupXL. Det börjar med vårt dedikerade däck- och fälgteam i kundtjänsten. Sammantaget har de decennier av däck- och däckerfarenhet och de är redo att hjälpa dig och se till att du får rätt däck- och fälgkombination för din pickup. Deras expertis är anledningen till att vi kan garantera att däcken och fälgarna du köper från oss passar ditt fordon. Däckmontering och balansering är även gratis på de däckpacket vi satt ihop, vilket görs med toppmoderna monteringsmaskiner och avancerade balanseringsmaskiner och hjulvikter.

Oavsett om du kör Dodge RAM 1500, Dodge RAM 2500, Ford F150, Ford F250, Ford Ranger, Ford Raptor, Volkswagen Amarok, Chevrolet Silverado, Nissan Navara, Toyota Hilux, Toyota Tundra, GMC Sierra, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max eller Mercedes X-Class så hittar du alla delar och tillbehör du behöver till din pickup här hos oss på PickupXL! 

Behöver du hjälp att hitta något? Tveka inte att kontakta oss via chatten! Du kan även maila oss[email protected] eller ringa 08-881686. .