BELYSNING TILL PICKUP

Det är svårt att tro att bilbelysning en gång i tiden bara var en basal funktion, med små, oftast runda lampor som knappt var tillräckliga för att se och synas i mörkret. Däremot är dagens bilbelysning resultatet av högteknologisk belysning och banbrytande bildesign. Både strålkastare och bakljus från fabrik och eftermarknad innehåller det senaste inom lysande ljusteknik som projektorstrålar, lysdioder och fiberoptik. Lamporna är integrerade i karossen på så sätt att ljuset i många fall har blivit en del av fordonets identitet. Samtidigt så kan interiörens färg och ljusstyrka i moderna fordon varieras på ett sätt som verkligen skapar en anpassad atmosfär i hytten. Vi på PickupXL har handplockat det allra bästa inom belysning för pickups, så att du kan vara säker på att du hittar det ultimata för din bil, ditt behov och din personliga stil!


Vad söker du för delar idag? Klicka på kategori nedan!
Självklart kan du alltid chatta med oss eller ringa oss på 010-160 3200 om du behöver hjälp!

Om du tar en titt på våra digitala hyllor med bilbelysningsprodukter så ser du snabbt att vi håller oss à jour med alla de senaste framstegen inom belysning. Oavsett om du bara vill byta ut ett par trasiga glödlampor, uppdatera utseendet på din pickup med ett par nya bakljus, eller om du vill uppgradera till ljusa LED-lampor och speciallampor - så har vi det du letar efter. Dessutom erbjuder vi många alternativ ifall du vill förbättra ljusbilden på din pickup eller få en mer personlig stil, vilket innefattar bl.a. strålkastare, dimljus, blinkers, halo-lampor, ledljusramper, backljus, takbelysning, terrängbelysning och arbetsbelysning. Vi har även bilgrillar med integrerade LED-ljusramper, LED-konverteringskit och ledbars till tailgaten.


Bra bilstrålkastare och bakljus är nödvändiga för att kunna köra säkert, men ålder, slitage från luftburet skräp, stötar och UV-strålar kan minska effektiviteten på dem och tillslut måste man byta ut lamporna. Våra strålkastare och bakljus uppfyller alla säkerhetsföreskrifter och är identiska med originalutrustning i alla avseenden förutom när det kommer till priset. Men istället för att bara byta ut lamporna, varför inte ta chansen att uppgradera belysningen och utseendet på din pickup? Vi har projektorstrålkastare, halo-strålkastare och LED-strålkastare i stilar som fabriken aldrig kunnat föreställa sig, samt specialbelysning som kommer att göra din pickup mer iögonfallande.
Ett annat sätt du kan gå tillväga för att göra din pickup mer synlig och kunna se bättre i mörker och dåligt väder, är att installera extraljus. Extraljus gör att din pickup syns bättre på längre avstånd, vilket minskar risken för kollisioner. Viktigt är också att ha ett par bra dimljus som minskar bländning och hjälper dig att se vägen när du kör i tät dimma. Men det kanske inte finns någon annan plats där ökad belysning och synlighet är viktigare än i terrängen. Vår terrängbelysning och arbetsbelysning i LED finns i en rad olika strålmönster så att du kan rikta ljuset exakt där det behövs, och se alla trädstubbar, stenblock och andra hinder.


Men du behöver inte köpa en hel armatur för att uppgradera din bilbelysning. Utöver vårt sortiment av strålkastare i LED, erbjuder vi också glödlampor som kan förbättra din befintliga belysning. Vi har halogenlampor som är upp till 150% ljusare och låter dig se upp till 150 meter längre än OEM-lampor, glödlampor i xenonstil samt kraftfulla LED-glödlampor. LED-lampor är effektivare, ger bättre synlighet och håller mycket längre än halogenlampor. Om du har halogen idag och vill gå över till LED så har vi även LED-konverteringskit!
Oavsett om du kör Dodge RAM 1500, Dodge RAM 2500, Ford F150, Ford F250, Ford Ranger, Ford Raptor, Volkswagen Amarok, Chevrolet Silverado, Nissan Navara, Toyota Hilux, Toyota Tundra, GMC Sierra, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max eller Mercedes X-Class så hittar du alla delar och tillbehör du behöver till din pickup här hos oss på PickupXL! 

Behöver du hjälp att hitta något? Tveka inte att kontakta oss via chatten! Du kan även maila oss[email protected] eller ringa 08-881686. .