Vision X Shocker 40" Dual action - Vit / Orange

25 995 kr

Artikelnummer: SHK-BV24WPA

VISION X SHOCKER 40" DUAL ACTION LED EXTRALJUS 250W/300W VIT/GUL

Vision X Shocker Dual Action LED Light ger dig ett extraljus som kan anpassas efter växlande väderförhållanden med en enkel knapptryckning.


Utnyttja fjärrljusläget - VRT (Vector Reflector Technology) vid högre hastigheter och goda siktförhållanden som ett normalt högpresterande LED-extraljus. Shocker 40" kan leverera upp till 25 680 lumen som räcker hela 688 meter bort @1Lux.


Men det är när dimma och snö skymmer din väg som Shocker blir extra intressant. När du växlar över till flodljusläget - PLC (Photon Light Core Technology) skjuter Shocker ut en 170° bred ljusbild som påminner om ett dimljus, men med avsevärt högre styrka och räckvidd. Föreställ dig ett dimljus som når lika långt som helljuset på många moderna bilar så kanske du förstår vad Shocker handlar om!


Fjärrljusläget på samtliga Shocker är vitt för maximalt ljusutbyte och räckvidd. Flodljusläget däremot finns att få som vitt eller gult. Vilket man föredrar är lite av en smaksak, men generellt ger ett vitt ljus lite bättre räckvidd och oförvrängda färger. Gult ljus ger ett ljus som upplevs mindre påfrestande för ögonen under längre körning, men offrar lite av ljusmängd och färgåtergivning.


Egenskaper:

Dubbla ljusbilder, fjärr/flod.

Fjärrljusläge VRT (Vector Reflector Technology) med vitt ljus.

Flodljusläge PLC (Photon Light Core Technology) med gult ljus.

Lamphus av flygplansaluminium.

Race-inspirerade sidofästen.

Kapslingsklass IP68/IP69K.

3-polig Deutsch-kontakt.

Komplett kablage med relä och vippströmbrytare ingår.


Data:

Bredd: 1060 mm

Höjd (m fäste): 97 mm

Djup: 97 mm

Effekt, fjärr: 250 W

Råa lumen, fjärr: 25680 lm

Räkvidd, fjärr @1Lux: 688 m

Effekt, flod: 300 W

Råa lumen, flod: 14200 lm

Räckvidd, flod @1Lux: 207 m