Krown Bilvård till Pickup


Genom flera år av tester och efterforskningar så har Krown funnit en Formula för framtidens rostskydd för fordonsindustrin och kan nu titulera sig som nummer ett i Nordamerika, förmodligen snart även nummer ett i hela världen. Målet med rostskyddet var att finna en överlägsen produkt som tål - Hög luftfuktighet, konstant exponering mot vägsalt, slitage från vägdamm och stenar. Produkten heter T40 och är mycket mer än bara ett rostskydd. T40 skyddar inte bara bilen mot rost utan den smörjer rörliga delar och skyddar även kontaktstycken och annan känslig elektronik som sitter i utsatta områden på bilen.

Utöver Rostskydd så finner ni världens i särklass bästa utbud för tvätt och underhåll. Schampo som innehåller avfettning, Rengöringsspray som inte bara gör rent utan även dödar bakterier, Silicon spray som smörjer och även skyddar mot rost.

Vi på Pickup XL är stolta över att kunna erbjuda Krowns sortiment till våra kunder!


CA 300.000 fordon behandlas med Rostskydd från Krown products varje år. En del av dem som använder rostskydd från Crown är Volvo Trucks, Scania m.fl. En del i produktens storhet är att den är vad man kallar "self healing" vilket betyder att T40 ej går att separera utan att det självläker vid en skada. Vid en skada kommer T40 att sluta om skadan och fortsätta sitt skydd och stöta ifrån fukt. T40 sprutas under bilen med hjälp av en sprayburk eller en appliceringspistol. Vid applicering så skapas ett moln av T40 som hittar in i samtliga utrymmen under bilen, till och med invändigt i balkarna.

Den största skillnaden på T40 jämfört med en traditionell rostskyddsbehandling där man behandlar underredet med en massa är att massan har svårt att hitta in i håligheter och att den inte reparerar sig själv vid skador.