IPF LED konverteringskit

2 370 kr

Artikelnummer: 34VHLB

IPF LED konverteringskit 12 / 24V

Är ni ute efter att byta ut halv/helljus så har ni hittat helt rätt produkt. För att få ett smakprov på resultatet så kan ni ta en titt på videon här nedan,

            

IPF LED konverteringskit för halogenreflektorer.

IPF har gjort sig kända inom rallyvärlden för sina mycket tåliga och starka extraljus. IPF är Japans motsvarighet till Hella då de även bygger en del originallyktor åt Japanska biltillverkare. Kvalitén och prestandan är som alltid på topp. Fläkten, kylflänsen och lysdioderna kommer inte ge upp i första taget!

Japanska IPF är mästare på att bygga lampor, reflektorer och extraljus med exakt och precis ljusbild. Dessa LED lampor bländar inte likt många billiga LED eller Xenonkonverteringar gör. Ljusbilden är exakt och precis utan stickljus och klarar en ljusprovare.

Hela 2100 riktiga lumen och 24 riktiga Watt per lampa fördelat på IPF's mycket effektiva lysdioder samt en väldigt noggrann placering av dioderna i linje med en halogenlampas filament är nyckeln den mycket rena ljusbilden. Eftersom Lysdioden inte lyser 360 grader som en halogenlampa gör kommer den till och med att ge mindre bländande ljus än en vanlig halogenlampa i de flesta fall. En vanlig glödlampa brukar ha mellan 1000-1500 lm beroende på kvalitet så dessa har upp till ca 100% mer ljus.
Det fuskas en hel del med Watt och lumen men IPF anger bara riktiga mätvärden!

IPFs LED konverteringskit är optimerat och milimeteranpassat in i minsta detalj för att återskapa så exakt ljusbild som möjligt ur en halogenreflektor. Till skillnad från en halogenlampa så kommer ljuset ur dessa LED lampor ge ett mycket skarpare, vitare och behagligare sken med mer naturlig färgtemperatur likt dagsljus. En rejäl säkerhetshöjare med andra ord men som inte utsätter dina medtrafikanter för fara då de inte orsakar mer bländande effekt än en vanlig glödlampa.

Data:
Sockel: H4 ,  H9/H11 ,  H8/11/16 , HB3/HB4
Antal lampor: 2st  

Volt: 12 / 24V
Brinntid: Ca 50000 timmar uppskattningsvis
Lumen: Mellan 2600 & 4200 lm
Kylning: Fläktkylning
Färgtemperatur: 5000 / 6500K
E-märkt: nej
Ljusövervakning: stöds ej, kräver separat enhet.
Mått: Se produktbilder
Garanti: 2 år