Retrax Pro MX RAM 19- DT

16 299 krArtikelnummer: 930

Retrax PRO MX är ett premiumrullock (Jalusi-lock) tillverkat av aluminum som är direkt bolt on på din RAM DT (2019-)
Locket öppnas manuellt. Skenorna som locket monteras i innehåller även ett spår där ni kan montera takräcken för att maximera lastmöjligheterna på er RAM 1500. Tackräcken som passar är bland annat, Yakima, Thule, Rhino Rack. Det strömlinjeformade flaklocket håller samma höjd som bakskärmarna vilket gör att flaklocket känns integrerat i bilen.

Se en video på produkten - HÄR

Förseglade Kullager
Förseglade kullager är monterade på varje sektion. Detta gör att locket kan öppnas och stängas enkelt med en hand utan att behöva dragremmar. Kullagren gör även att locket inte fastnar eller kärvar vid öppning eller stängning.
Reptålig matt yta, Anti-Scratch
Den robusta ytan på locket är pulverlackad i en matt finish som förhöjer såväl utseende som stryktålighet.

Enkel installation med klammor
Retrax flaklock är smidiga och enkla att montera hemma. Då inga två bilar är exakt likadana är flaklocket tillverkat för att vara justerbart och ge en perfekt passform vid varje installation.
Skyddar lasten
Locket tätar perfekt för att försäkra bästa möjliga skydd mot vädrets krafter. Förslutningen ger även ett snyggt utseende som matchar flaksidornas linjer för ett sömlöst resultat.


Flaklocket går att kombinera med,
Decked verktygssystem

Flaklocket går att kombinera med, (modifieringar krävs på locket alt bågen. Kontakta kundtjänst vid frågor.)
Flakbåge från The Don
Flakbåge från Go Rhino
Eller andra flakbågar.

(Det är möjligt att montera en båge tillsammans med locket men då krävs det manuellt arbete i form av att kapa till fästet på bågen)