Gummibreddare Universal EZ Flares XL

Leverans ca 1-2 dagar

749 kr

Artikelnummer: EZLFLAREXL

Äntligen kan vi erbjuda er gummibreddaren från EZ Flares. Produkten som blev en storsäljare över en natt.
Universal skärmbreddare / stänkskydd som passar samtliga bilar, appliceras direkt i hjulhuskanten eller på en eventuell skärmbreddare.Har du tröttnat på att tvätta bilen stup i ett eller går den inte igenom besiktningen pga bredden på däcken? I så fall kan denna produkt från EZ flares vara svaret på dina böner!
Denna "gummibreddare" appliceras direkt på bilen med hjälp av dubbelhäftande tejp. Rengör ytan ordentligt, montera breddaren och klipp sedan av den till önskad längd. 

Finns både med 5cm (EZ Flare XL) eller 2,5cm breddning (EZ Flare)
Längd: 260cm. En förpackning räcker oftast till två hjulhus på en mindre pickup och för dig som har en full size pickup så kan det komma att krävas fler rullar. För att säkerställa så att du får rätt längd så rekommenderar vi dig att kontrollmäta era hjulhus innan du placerar din order.

Eftersom vi är så säkra på att dessa gummibreddare är av högsta kvalitet och inte kommer att släppa i första taget, så erbjuder vi livstids garanti på alla EZ Flares! 

För att vara extra säker på att du får en så bra vidhäftning som möjligt så rekommenderar vi att du rengör ytan ordentligt där du ska fästa skärmbreddarna innan applikation, samt behandla ytan med ett rostskydd. Klicka här för att komma till vårt bästsäljande rostskydd från Krown.