IPF LED konverteringskit - Dimljus H11 5000k/6500K

1 895 krArtikelnummer: 34VHLB

IPF LED konverteringskit 12/ 24V
IPF LED konverteringskit för Dimljus.

IPF har gjort sig kända inom rallyvärlden för sina mycket tåliga och starka extraljus. IPF är Japans motsvarighet till Hella då de även bygger en del originallyktor åt Japanska biltillverkare. Kvalitén och prestandan är som alltid på topp. Fläkten, kylflänsen och lysdioderna kommer inte ge upp i första taget!

Japanska IPF är mästare på att bygga lampor, reflektorer och extraljus med exakt och precis ljusbild. Dessa LED lampor bländar inte likt många billiga LED eller Xenonkonverteringar gör. Ljusbilden är exakt och precis utan stickljus och klarar en ljusprovare.

IPF's LED konverterings kit för H8 / H9 / H11 / H16 / H27 är optimerat och milimeter anpassat placering av lysdioden för att återskapa så exakt ljusbild som möjligt ur en halogenreflektor. Till skillnad från en halogenlampa så kommer ljuset ur dessa LED lampor ge ett mycket skarpare, vitare och behagligare sken med mer naturlig färgtemperatur likt dagsljus. En rejäl säkerhetshöjare med andra ord men som inte utsätter dina medtrafikanter för fara då de inte orsakar mer bländande effekt än en vanlig glödlampa.
Lampan går att efterjustera via 2 små insexskruvar på baksidan.

Data:
Sockel: H8 / H9 / H11 / H16 / H27 /-  HB4/10
Antal lampor: 2st
Effekt: 12W * 2
Volt: 12V
Total lumen: 2700 lm
Brinntid: Ca 50000 timmar uppskattningsvis
Kylning: Dataoptimerad aluminium kylfläns
Färgtemperatur: 5000K/6500K
E-märkt: nej
Ljusövervakning: stöds ej, kräver separat enhet.
Mått: Se produktbilder
Garanti: 2 år