Decked System Fiat Fullback

20 995 kr

Artikelnummer: MM3

Gör som Polis, militär, snickare, rörmokare och tiotusentals andra nöjda kunder! - Välj det senaste lastsystemet / flakinredningen från Decked till er Fiat Fullback


Passar Fiat Fullback 2015-

Ett system från Decked gör att ni kan nyttja hela lastytan på er pickup då golvet höjs ovanför hjulhusen, detta medför att ni får in hela gipsskivor m.m.

Decked passar lika bra för den aktiva friluftspersonen som hantverkaren och jägaren. Förvaring kan man sällan ha för mycket utav.

Med flakinredningar från Decked så öppnas helt nya möjligheter för en som pickisägare. Då Decked är 100% vattentät så kan ni förvara era verktyg, utrusning eller vad ni väljer att föra i bilen helt utan risk att de ska bli blött. För er som använder bilen för jakt så kan ni spola av flaket med vattenslangen utan att riskera att innehållet i lådorna blir blöta.

Decekd står även emot syror, oljor m.m. Lådorna tå 100kg last i fullt utdraget läge och lastkapaciteten ovanpå Decked är hela 1000kg.

Decked kommer i en byggsats som ni enkelt monterar på egen hand. Systemet går att kombinera med samtliga flakbågar, flaklock och kåpor.

Decked finns till de flesta pickup-modellerna på marknaden. Ni väljer er modell i rullistan i samband med att ni gör ert inköp. Saknar ni Decked till er pickup så använd kontaktformuläret på sidan eller slå oss en signal så ska vi se om det är något vi kan få fram.

Mått,

Decked system Längd - 143 cm
Decked låda 1 längd - 135 cm
Decked låda 2 längd - 135 cm
Decked låda 1 bredd - 45 cm (invändigt mått)
Decked låda 2 bredd -  28 cm (invändigt mått)
Decked system vikt - 92 kg

Estimerad tidsåtgång för en erfaren mekaniker - 3H

Estimerad tidsåtgång för hobbymekaniker -  5h

Kompetensnivå för montering 4 av 10