Universala Skärmbreddare Slät - 4st set

5 520 kr

Artikelnummer: FDF-UNV1001

Skydda din bil mot repor och smuts längs vägarna samtidigt som du förbättrar utseendet på din pickup rejält! Dessa skärmbreddare är modellanpassade för att sitta perfekt på just din pickup och är den perfekta kombinationen av stil och funktion. De synliga skruvskallarna som sitter i skärmbreddarna kommer i rostfritt stål som standard men finns i flertalet färger. 

Sätt din egen prägel på bilen med en klick färg. Gör ditt val i samband med att du lägger dem i kundkorgen, gör du inget val så blir det standard. Väljer du att få skärmbreddarna lackerade i bilens färg behöver vi färgkoden. Ange färgkoden som meddelande tillsammans med din order. Då skärmbreddarna lackeras på beställning så medför detta att leveranstiden är något längre. Samtliga skärmbreddare som lackeras levereras med slät finish.

 

PRODUKTINFO

- Snabb & enkel installation, inga nya hål behövs göras

- Material: Högkvalitativ polypropen

- Ytfinish: Slät

- Breddar ca. 5 cm

- Dimensioner skärmbreddare fram: 81cm (L)  5cm (B) 30.5cm (H)

- Dimensioner skärmbreddare bak: 81cm (L)  6cm (B)  33cm (H)

 

INKLUDERAR

- En uppsättning med fyra (4) universala skärmbreddare

- Bultar i rostfritt stål om inget val görs i kassan

- Clips

- Gummilist och/eller självhäftande monteringstejp


PASSAR PÅ

Passar de flesta fordonen (Kolla dimensioner innan du beställer)

 

TIPS

- Rengör ytan på bilen där du ska fästa skärmbreddarna med den självhäftande monteringstejpen innan applikation, för att säkerställa att de fäster ordentligt.

- Köp gärna till ett rostskydd för hjulhusen och skärmbreddarna. Hjulhusen utsätts konstant för vatten, lera, och annan smuts som kan fräta på materialet. Klicka här för att komma till vårt bästsäljande rostskydd från Krown.

- Vissa pickuper är ursprunligen tillverkade utan skärmbreddare. Om så är fallet med din pickup, överväg att anlita en professionell verkstad för att borra hålen till dina nya skärmbreddare - så att passformen blir perfekt.

- Om du vill ha extra breddning på din pickup så rekommenderar vi att även applicera våra gummibreddare från EZ flares. De hittar du genom att klicka här.