T40 Rostskydd - Krown 1L

499 kr

Artikelnummer: KRWGP1T40

T40 Rostskydd från Krown är det senaste när det kommer till rostskydd och enligt många är det också det bästa som går att få tag i på marknaden. Några som valt att använda produkter från Krown är Volvo Trucks, Scania och många fler.

Vad som gör T40 från Krown så speciellt är appliceringen av rostskyddet då det sprutas direkt på bilens underrede, ni behöver inte ens tvätta underredet innan applicering. Skruva fast burken under appliceringspistolen och sen är det bara att spruta. Formulan i sprayen stöter ifrån sig smuts och fukt vilket gör att ni får ett fullgott rostskydd på bara ett par minuter. Då T40 från Krown även driver ut fukt så är det även vanligt att man använder den som kontaktspray och sprutar på batteripoler, kontaktstycken och kring annan elektronisk utrustning som man vill skydda från fukt och korrosion. T40 från Krown är också mer än bara ett rostskydd då den även förhindrar att rörliga delar fryser under vintern, te.x. elektroniska fotsteg och andra rörliga delar som sitter i utsatt miljö.

T40 från Krown är som många andra produkter från Krown - Helt biologisk vilket betyder att den inte inte har någon påverkan på naturen, den är helt fri från lösningsmedel och kan till och med appliceras direkt i jordbruksmiljö.


För maximalt skydd så rekommenderas att man upprepar behandlingen en gång per år.

För er som monterar skärmbreddare på bilen så rekommenderar vi att ni sprutar på T40 på ytan för att på så vis utesluta fuktansamlingar och förebygga rost.

OM Krown,

Genom flera år av tester och efterforskningar så har Krown funnit en Formula för framtidens rostskydd för fordonsindustrin och kan nu titulera sig som nummer ett i Kanada, förmodligen snart även nummer ett i hela världen. Målet med rostskyddet var att finna en överlägsen produkt som tål - Hög luftfuktighet, konstant exponering mot vägsalt, slitage från vägdamm och stenar. Produkten heter T40 och är mycket mer än bara ett rostskydd. T40 skyddar inte bara bilen mot rost utan den smörjer rörliga delar och skyddar även kontaktstycken och annan känslig elektronik som sitter i utsatta områden på bilen.

Utöver Rostskydd så finner ni världens i särklass bästa utbud för tvätt och underhåll. Schampo som innehåller avfettning, Rengöringsspray som inte bara gör rent utan även dödar bakterier, Silicon spray som smörjer och även skyddar mot rost.