Salt Eliminator - Krown 400ML

149 kr

Artikelnummer: KRWGA400MR35

Krown Salt Eliminator är en produkt som man ej kan vara utan efter att ha testat det första gången. Spruta på, torka av - Klart. 

Lämplig för att avlägsna salt från alla sorters bilytor och bilkomponenter. Salt Eliminatorn är även lämplig för rengöring av bilinteriör där vägsaltet lämnar sina spår. Mattor, insteg, dörrsidor. m.m. Salt Eliminatorn kan appliceras på olika sorters metall, gummi, vinyl, läder, plast och textil.

Appliceras direkt med sprayburken, låt sedan verka i några sekunder innan ni spolar av det tillsammans med ett schampo eller torka av det direkt med en trasa.

OM Krown,

Genom flera år av tester och efterforskningar så har Krown funnit en Formula för framtidens rostskydd för fordonsindustrin och kan nu titulera sig som nummer ett i Kanada, förmodligen snart även nummer ett i hela världen. Målet med rostskyddet var att finna en överlägsen produkt som tål - Hög luftfuktighet, konstant exponering mot vägsalt, slitage från vägdamm och stenar. Produkten heter T40 och är mycket mer än bara ett rostskydd. T40 skyddar inte bara bilen mot rost utan den smörjer rörliga delar och skyddar även kontaktstycken och annan känslig elektronik som sitter i utsatta områden på bilen.

Utöver Rostskydd så finner ni världens i särklass bästa utbud för tvätt och underhåll. Schampo som innehåller avfettning, Rengöringsspray som inte bara gör rent utan även dödar bakterier, Silicon spray som smörjer och även skyddar mot rost.