Power Clean Shampo / Avfettning - Krown 1L

119 kr

Artikelnummer: KRWGP1MP21

Power Clean Degrease från Krown är en kombiprodukt mellan avfettning och shampo. Speciellt framtagen för att rengöra även i de smutsigaste sammanhangen. 

Snabbverkande tvättmedel som löser, sot, olja, insekter och annat smuts som ofta kan vara svårt att tvätta bort. Appliceras med hjälp av en foam gun eller blandas direkt i hinken. Låt verka i ett par minuter och sedan kan ni skölja av.

Finns i 1L & 5L

OM Krown,

Genom flera år av tester och efterforskningar så har Krown funnit en Formula för framtidens rostskydd för fordonsindustrin och kan nu titulera sig som nummer ett i Kanada, förmodligen snart även nummer ett i hela världen. Målet med rostskyddet var att finna en överlägsen produkt som tål - Hög luftfuktighet, konstant exponering mot vägsalt, slitage från vägdamm och stenar. Produkten heter T40 och är mycket mer än bara ett rostskydd. T40 skyddar inte bara bilen mot rost utan den smörjer rörliga delar och skyddar även kontaktstycken och annan känslig elektronik som sitter i utsatta områden på bilen.

Utöver Rostskydd så finner ni världens i särklass bästa utbud för tvätt och underhåll. Schampo som innehåller avfettning, Rengöringsspray som inte bara gör rent utan även dödar bakterier, Silicon spray som smörjer och även skyddar mot rost.