Heavy Duty Silcone - Krown 400ML

79 kr

Artikelnummer: KRWGA400SILIC

Krown Heavy Duty Silicone från Krown är en produkt för er som önskar att bevara skicket på plastdetaljerna på bilen. Svårslagen glans i en sprayburk som sprutas direkt på ytan och sedan torkas av med hjälp av en trasa eller en bit papper. Utöver glansen så ger sprayen även ett smörjande rostskydd och lämnar en dammavvisande yta.

Kan appliceras direkt på målade och rena plastytor. Lämpliga områden för användning är bland annat, lager, bromskablar, valsar, gånggärn, lås elektronik och verktyg. Lämnar även en skyddande hinna som stöter ifrån sig smuts och fukt.

OM Krown,

Genom flera år av tester och efterforskningar så har Krown funnit en Formula för framtidens rostskydd för fordonsindustrin och kan nu titulera sig som nummer ett i Kanada, förmodligen snart även nummer ett i hela världen. Målet med rostskyddet var att finna en överlägsen produkt som tål - Hög luftfuktighet, konstant exponering mot vägsalt, slitage från vägdamm och stenar. Produkten heter T40 och är mycket mer än bara ett rostskydd. T40 skyddar inte bara bilen mot rost utan den smörjer rörliga delar och skyddar även kontaktstycken och annan känslig elektronik som sitter i utsatta områden på bilen.

Utöver Rostskydd så finner ni världens i särklass bästa utbud för tvätt och underhåll. Schampo som innehåller avfettning, Rengöringsspray som inte bara gör rent utan även dödar bakterier, Silicon spray som smörjer och även skyddar mot rost.