Break cleaner Krown - 500ML

59 kr

Artikelnummer: KRWGA500KE93

Kraftfull och snabbtorkande Break Cleaner från Krown.

Tar bort olja, bromsvätska, fett och lämnar inga rester. Rengör och avfettar även bromsar och koppling.

Ett givet alternativ för er som söker en kraftfull rengöring till gamla oljerester och annat smuts som samlas i bilens motorrum och andra platser där man vill hålla rent.

OM Krown,

Genom flera år av tester och efterforskningar så har Krown funnit en Formula för framtidens rostskydd för fordonsindustrin och kan nu titulera sig som nummer ett i Kanada, förmodligen snart även nummer ett i hela världen. Målet med rostskyddet var att finna en överlägsen produkt som tål - Hög luftfuktighet, konstant exponering mot vägsalt, slitage från vägdamm och stenar. Produkten heter T40 och är mycket mer än bara ett rostskydd. T40 skyddar inte bara bilen mot rost utan den smörjer rörliga delar och skyddar även kontaktstycken och annan känslig elektronik som sitter i utsatta områden på bilen.

Utöver Rostskydd så finner ni världens i särklass bästa utbud för tvätt och underhåll. Schampo som innehåller avfettning, Rengöringsspray som inte bara gör rent utan även dödar bakterier, Silicon spray som smörjer och även skyddar mot rost.