Bio Odor Rengöring / Doftborttagning - Krown 400ML

89 kr

Artikelnummer: KRWGA400MC88

Bio Odor från Krown är mer än bara ett kraftfullt rengöringsmedel för fläckborttagning då det även sanerar dålig lukt. Ytan blir inte bara ren efter att ha rengjorts med sprayen utan den efterlämnar även en behaglig doft och dödar bakterierna som ofta är grunden till den dåliga lukten som ibland kan finnas i bilar, nya som gamla.

Användningsområdet är många och produkten går lika bra att använda i bilen, båten, hemmet eller till och med i ett par illaluktande skor. Som så många andra produkter från Krown så är även Bio Odor biologiskt nedbrytbar.

Spraya på, låt verka i ett par minuter - Dammsug eller torka sedan av ytan.

OM Krown,

Genom flera år av tester och efterforskningar så har Krown funnit en Formula för framtidens rostskydd för fordonsindustrin och kan nu titulera sig som nummer ett i Kanada, förmodligen snart även nummer ett i hela världen. Målet med rostskyddet var att finna en överlägsen produkt som tål - Hög luftfuktighet, konstant exponering mot vägsalt, slitage från vägdamm och stenar. Produkten heter T40 och är mycket mer än bara ett rostskydd. T40 skyddar inte bara bilen mot rost utan den smörjer rörliga delar och skyddar även kontaktstycken och annan känslig elektronik som sitter i utsatta områden på bilen.

Utöver Rostskydd så finner ni världens i särklass bästa utbud för tvätt och underhåll. Schampo som innehåller avfettning, Rengöringsspray som inte bara gör rent utan även dödar bakterier, Silicon spray som smörjer och även skyddar mot rost.