Bitum Cleaner Enviro / - Krown 400ML

189 kr

Artikelnummer: KRWGA400MR32

Bitum Cleaner är en kraftig rengöringsprodukt som löser den tuffaste smutsen på oavsett fordon. Med sin sin helt biologiska formula så löser Bitum Cleaner från Krown den absolut tuffaste smutsen utan att göra åverkan på miljön. Så oavsett om det är Asfalt, Gummi, Fett, Olja eller till och med tjära så är Bitum Cleaner från Krown en produkt att lita på.

Väldigt enkel att använda, spruta på och låt verka i ett par minuter och torka sedan av med en trasa eller papper. Har smutsen ej lösts så är det bara att upprepa proceduren. 

OM Krown,

Genom flera år av tester och efterforskningar så har Krown funnit en Formula för framtidens rostskydd för fordonsindustrin och kan nu titulera sig som nummer ett i Kanada, förmodligen snart även nummer ett i hela världen. Målet med rostskyddet var att finna en överlägsen produkt som tål - Hög luftfuktighet, konstant exponering mot vägsalt, slitage från vägdamm och stenar. Produkten heter T40 och är mycket mer än bara ett rostskydd. T40 skyddar inte bara bilen mot rost utan den smörjer rörliga delar och skyddar även kontaktstycken och annan känslig elektronik som sitter i utsatta områden på bilen.

Utöver Rostskydd så finner ni världens i särklass bästa utbud för tvätt och underhåll. Schampo som innehåller avfettning, Rengöringsspray som inte bara gör rent utan även dödar bakterier, Silicon spray som smörjer och även skyddar mot rost.