Vision X 19" Modellanpassat Isuzu D-Max 15-19

6 495 kr

Artikelnummer: ISU-XPR9DM

ISUZU D-MAX 15-19 MODELLANPASSAT EXTRALJUS KIT (VISION X XPR-9M LED RAMP)

I paketet ingår:

  • LED extraljusramp: Vision X 19" XPR-9M (se mer information längre ned)
  • Kablage: Allt nödvändigt kablage, kontakter och reläer ingår.
  • Måttanpassade fästen: för snabbt och stadigt montage i krockbalk
  • Monteringsanvisning: fås via e-post vid beställning av ljusramp
  • Monteringstid: Ca. 1,5 timme.


Kombinerad ljusbild:
För den som önskar mycket bredd på ljuset är XPR-9M rampen det perfekta valet. Med 3st horisontalt utåtvridna tiltade dioder (6st totalt) i varje ände på rampen får man en bredd på ljuset samt 3st "raka" reflektorer för längd. Högeffektiva 10W dioder av senaste generation ser till att XPR levererar ett ordentlig ljus med en hög ljusstyrka som inte gör den kräsne besviken. Räckvidden är ca 250m med riktigt bred ljusbild, önskas längre ljusbild rekommenderas XPR-9 istället.

Utvecklad för lågt montage:
Den helt unika ljusbilden i XPR-M liknar mest ett timglas med platt ljusbild rakt på för att inte ge självbländning i marken vid låga montage samt höjd och bredd utåt sidorna för att kunna upptäcka faror både högt och lågt bredvid vägen.

Det finns 3 olika val av optik i XPR:

1) XPR, regular. (t.ex. XPR-3) 6,5° i mitten lyser den riktigt långt samt en 70° sekundär ljusbild får man både en lång ljusbild med viss spridning. XPR regular finns i storlekarna 6” till 17”.
2) XPR-S, spot. (t.ex. XPR-H3S) med 5° mittpunkt och ännu mer fokus vilket resulterar i en extremt lång ljusbild med nästan dubbla räckvidden mot vanliga XPR men mindre bredd på ljuset. Ca 70° sekundär ljusbild. XPR-S är även utrustad med Halo, bakgrundsbelysning som kan kopplas till bilens positionsljus eller halvljus. Artikelnumret innehåller ett ”H” för HALO-funktionen. XPR-S finns i storlekarna 6” till 49”.
3)
 XPR-M, multioptik. (t.ex. XPR-9M) Vill man däremot ha mer fokus på bredd för kurviga vägar finns den helt unika serien XPR-M med 6,5° i mitten där efter är reflektorerna utåtvridna likt en solfjäder t.ex. XPR-9M: 45° - 25° - 15° - 6,5° - 6,5° - 6,5° - 15° - 25° - 45° samt en ca 70° vilket resulterar i marknadens mest genomtänkta, unika och jämna ljusbild som inte lyser på höjden rakt på men högt och brett utåt sidorna vilket är precis det man behöver längs småvägar. XPR-M finns i storlekarna 19-51”

Fästen:
Alla XPR kommer med 2 olika monteringssystem där du kan välja vad som passar bäst just för din applikation. Det ena är sidofästen eller s.k. sidofötter och det andra är fästen som löper i skena på undersidan. Vi använder i regel fästena på undersidan i våra modellanpassade paket för att de är mer stöldsäkra samt mer diskreta.

Generella fördelar:
* 5,5 års funktionsgaranti - kvalitet utöver det vanliga
* XPR-S Halo levererar oöverträfflig ljuslängd (upp till 1220m @ 1 lux)
* Stenskottsäkert glas - flexibel polykarbonatlins
* Extra robust konstruktion – tål vibrationer upp till 8,6 Grms
* Helt fuktsäkert lamphus - slipp problem med fukt.
* Inbyggt EMC filter - stör ej bilens elektroniska system
* Aktiv temperaturkontroll med Prime Drive och ETM. För att kunna få ut den intensitet och ljusflöde som Xmitter Prime innehar. Läs mer om detta i Vision X LED School.

Data:
E-märkt
Lamphus: Robust anodiserad aluminium
Spänning: 11-32V
Strömförbrukning: 7.5 Amp vid 12V
IP-klass: IP68+IP69K
Vibrationsklass: 15.6G
Arbetstemperatur: -40°C - +80°C
Höjd: 70mm (utan fäste)
Djup: 80mm
Bredd: 476mm
Watt: 90
LED: 9
Råa lumen: 9 711
Effektiva lumen: 6 795
Lins: Stenskottsäker & UV beständig polykarbonat
Ljusbild: 6,5° + 15°+ 25° + 45° + 70°
Garanti: 5,5 års funktionsgaranti