Raptor Bedliner 5L Svart

2 199 kr

Artikelnummer: RLB-5

Raptor Bedliner spray. 5L


Färg - SVART


Bedliner är en produkt för din som önskar att skydda plåten / metall på bilen från yttre slitage. Bedliner sprayen lägger sig som en tjock skyddande hinna likt en body spray fast med en stor skillnad, Bedliner sprayen blir stenhård!


Bedliner sprayen från Raptor kan applicerar direkt på lackerade ytor, enda förberedelsen som krävs är att man ruggar upp ytan med ett sandpapper (kornstorlek på sandpapper mellan 180p-320p), skulle ytan vara plåtren eller om man slipar igenom lacken så rekommenderar vi att man köper till primer ACID#8. För att öka vidhäftningsförmågan i bedlinersprayen så rekommenderas att man även behandlar ytan (trånga hörn och vinklar) med Primern Grip#4 för att få en bedliner som följer formerna på den lackerade ytan istället för att de invändiga hörnen rundas. Med hjälp av tillsatser så kan man även addera sand till sprayen för att på så vis få ett integrerat halkskydd på den bedliner lackerade ytan.
Applicering,

För att applicera Bedlinern så behöver ni en appliceringspistol som kopplas direkt till bedlinderburken och sedan kopplas in i tryckluften. Denna produkt säljes separat och finns i två utföranden, en med justerbart munstycke och en med ett fast munstycke.


Applicering: Addera härdare direkt i flaskan och skaka väl. Blandas 3:1. Montera fast sprutan direkt på flaskan och ställ in lufttrycket till 3,75 - 4,1 bar beroende på vilken textur du vill åt. Sprutavstånd mellan 45-50cm. Önskas en slätare finish, addera 10-20% thinner. Kan även appliceras med HVLP pistol, roller eller pensel.Summerad info om produkten,

TÅLIG
Motstår tuffa mekaniska skador och har en smutsavstötande yta.
Skyddar mot rost, korrosion och extrema temperaturer.


UV-BESTÄNDIG
Levererar den högsta nivån av skydd mot blekning.


VATTENTÄT
Ger en vattentät försegling, håller fukt ut och eliminerar risken för rost.


LJUDREDUCERING
Flexibel och minskar buller och vibrationer.


RESISTENT
Resistent mot bränslen, hydrauloljor, saltvatten och mer.


SNABB & LÄTT ATT ANVÄNDA
Enkel blandning och applicering.
Ingen sprutbox behövs. (Går att appicera hemma i garaget)
Torkar snabbt.
Kan appliceras med utmärkt vidhäftning på många ytor.
Kan appliceras med U-POLs Bodyspruta, HVLP pistol, rulle eller pensel.