Bull Bar Go Rhino RC2 - Double Cube

4 599 krArtikelnummer: 271

1975 slog man upp dörrarna till Go Rhino fabriken och än idag är man marknadsledande aktören när det kommer till volym och kvalitet. Många andra märken anspelar på Go Rhino's desing men det finns bara ett original när det kommer till bågar, varesig det är frontbågar eller flakbågar och svaret är Go Rhino

Frontbåge från Amerikanska Go Rhino som har blivit en stor kundfavorit hos oss på Pickupxl. Bågen kräver varken kapning eller svetsning utan den monteras med medföljande monteringskit. Denna båge har även ett kraftigt underkörnings skydd.

Bågen passar utmärkt för er som tänk montera 2" eller 3" extraljus.
Dimensionerna på hålen är 85x83mm

För er som önskar att köpa till extraljus till rampen så kan ni kontakta kundtjänst så hjälper vi er att hitta en modell som passar er.


Denna båge passar på,
Ford Ranger 13-
Volkswagen Amarok 16-
Mitsubishi L200 16-19
Nissan Navara 16-18 NP 300
Toyota Hilux 16-19
Toyota Tacoma 07-19
Dodge / RAM 1500 09-18 Laramie (passar ej Sport, Trx, Rebel eller bilar utrustade med PDC)


Vision X

VISION X SHOCKER 20" DUAL ACTION LED EXTRALJUS 125W/140W VIT/GUL
Vision X Shocker Dual Action LED Light ger dig ett extraljus som kan anpassas efter växlande väderförhållanden med en enkel knapptryckning.

Utnyttja fjärrljusläget - VRT (Vector Reflector Technology) vid högre hastigheter och goda siktförhållanden som ett normalt högpresterande LED-extraljus. Shocker 40" kan leverera upp till 25 680 lumen som räcker hela 688 meter bort @1Lux.

Men det är när dimma och snö skymmer din väg som Shocker blir extra intressant. När du växlar över till flodljusläget - PLC (Photon Light Core Technology) skjuter Shocker ut en 170° bred ljusbild som påminner om ett dimljus, men med avsevärt högre styrka och räckvidd. Föreställ dig ett dimljus som når lika långt som helljuset på många moderna bilar så kanske du förstår vad Shocker handlar om!

Fjärrljusläget på samtliga Shocker är vitt för maximalt ljusutbyte och räckvidd. Flodljusläget däremot finns att få som vitt eller gult. Vilket man föredrar är lite av en smaksak, men generellt ger ett vitt ljus lite bättre räckvidd och oförvrängda färger. Gult ljus ger ett ljus som upplevs mindre påfrestande för ögonen under längre körning, men offrar lite av ljusmängd och färgåtergivning.

Egenskaper:
Dubbla ljusbilder, fjärr/flod.
Fjärrljusläge VRT (Vector Reflector Technology) med vitt ljus.
Flodljusläge PLC (Photon Light Core Technology) med gult ljus.
Lamphus av flygplansaluminium.
Race-inspirerade sidofästen.
Kapslingsklass IP68/IP69K.
3-polig Deutsch-kontakt.
Komplett kablage med relä och vippströmbrytare ingår.

Data:
Bredd: 556 mm
Höjd (m fäste): 97 mm
Djup: 97 mm
Effekt, fjärr: 125 W
Råa lumen, fjärr: 12840 lm
Räkvidd, fjärr @1Lux: 525 m
Effekt, flod: 140 W
Råa lumen, flod: 7100 lm
Räckvidd, flod @1Lux: 146 m


https://youtu.be/nALCy0VcfLw